maanantai 7. syyskuuta 2009

Väliaikapäivitystä

Moi,

tiukka puristus kohti SM kisoja jatkuu. Olen ottanut mittanauhan mukaan kunnon tsekkauksiin, kun ei toi vaaka aina tee oloa niin autuaaksi..
Ensimmäiset mitat otin 6.8.09 ja seuraavat 30.8 eli reilussa kolmessa viikossa senttejä suli tämän verran:

Rinnan ymp -2cm, vyötärö -6cm, lantio -3cm ja reiden ympäriltä katosi -2cm.

Yritin olla mittauksien kanssa tarkkana jotta tulokset olisivat lähellä totuutta. Suosittelen kaikille painonpudottajille itsensä mittailua (ei liian usein!) Varsinkin jos tuntuu että vaaka välillä jumittaa, on motivoivaa huomata että muutosta silti tapahtuu. Paino on pudonnut 6:ssa viikossa n 5 kiloa. Vaikkei lajissa painolla niin suurta merkitystä ole, on sitä vielä hieman saatava tippumaan.. Katsotaan mihin tällä kertaa kerkeän =)
Sain keskiviikkona vapariasun kotiin!! Kisoihin valmistautumisen parhaita hetkiä.. Olen itse todella tyytyväinen asuun ja mielestäni se istuu musiikkiin paremmin kuin hyvin! Lauantaina vapariasu pääsee tositoimiin, täytyy varmistaa että se toimii myös liikkeessä. Kiitos suuri vielä ihanalle Päiville! Toivottavasti tänään saat uuden ihmisen elämääsi, ihan livenä ;)
Lauantaikin ehti mennä ja asu toimi loistavasti!! Eikä pieni ihminen vielä saapunut :)

Tänään olisi käytävä jälleen kuntotsekkauksessa.. Ne on aina yhtä jännittäviä/ahdistavia hetkiä vaikka itseään tulee "jonkin" verran peilistä katseltuakin. Toivottavasti sulaneet sentit näkyvät myös valmentajan silmään =)
Sunnuntain kuntocheck meni mukavasti, jatkamme dieettiä samaan tiukkaan malliin ja loput jääkin herran haltuun ;)
Tätä tekstiä on nyt naputeltu viikon verran ja nyt voisi olla korkea aika julkaista jutustelut.. Tänään vuorossa tiukka rinta+hartiatreeni Solanassa www.solanafitness.com ja illalla vielä tiukkatahtinen lenkki kera ylämäki vetojen ja askelkyykkyjen. Siinä ne loputkin fyllit sulaa!
Tsemppiä uuteen viikkoon!
Kuvassa rakas ystäväni Päivi vielä yhtenä kappaleena ;) Paljon onnea Päivi!! Pieni poikasi vihdoin malttoi saapua iloksemme su. 13.9.09. Huomenna tulen ihastelemaan aikaansaannostasi!
Alakuvassa oma pieni Ninjani valmistautuu Taekwondo treeneihin! (taustalla myös iskän maukas haukkari ;)





Ei kommentteja: