perjantai 28. elokuuta 2009

Treenistä treeniin..

Moi,

kisoihin valmistautuminen on sujunut tiukassa aikataulussa.
Aamut starttaavat jälleen 4.30 aerobisen harjoituksen muodossa, työpäivän jälkeen, päivästä riippuen ohjelmassa on ollut punttitreenit, voimistelua tai hot joogaa.
Vapaaohjelmaa olen harjoitellut pääasiallisesti viikonloppuisin.

Viime viikolla kävin treenaamassa Mantiloiden isännöimällä East Body kuntosalilla Itäkeskuksessa ja hyvän jalkatreenin sain tehtyä! http://www.eastbody.fi/

Käykää ihmeessä tutustumassa!

Lauantaina treenattiin vapaaohjelmaa yhdessä Terhi Partasen kanssa, joka jälleen nousee samalle lavalle! Hoviompelijamme Päivi Bothas oli mukana tsemppaamassa meitä väsähtäneitä ;) Kimppatreeneistä saa aina lisäpotkua ja tsemppiä. Näin lähellä kisoja kaikki ylimääräinen potku on kyllä enemmän kuin tarpeen.

Viikonloppu meni muutenkin perinteiseen minuuttiaikataauluun iskostettuna. Milon kanssa käytiin sekä Hipkon uuden salin avajaisissa että Touhis jumpan "syyskauden avajais" Jekkupäivässä. Sunnuntaina oli myös Milon viralliset taekwondo treenit... On se poika aikamoinen Ninja!

Lpg-hoidoissa olen käynyt viikottain ja hierojalla joka toinen viikko, kehonhuollon tarpeellisuuden tajuaa todella vasta kun siitä pitää kiinni. http://www.lefysioteam.fi/
Olo on totisesti ollut parempi, sekä liikkuvuuden että palautumisen osalta, puhumattakaan siitä kuinka hyvää kehonhuolto tekee myös mielelle!

Kunto on nytkähtänyt jälleen piirun verran eteenpäin ja senttejä on sulanut vähän joka puolelta. Kovaa duuni kohti Lahtea jatkuu. Tulevana viikonloppuna onkin Oulun karsintojen vuoro, valitettavasti en pääse paikalle, mutta peukkuja pidetään kotoa käsin kaikille lavalle nouseville!!

Tänään EasyWayn pojat tulee jälleen tekemään inbody mittauksia, joten illalla Solanaan kuulemaan mitä kone kertoo kunnostani! www.solanafitness.com

Tsemppiä treeneihin!

Ei kommentteja: