tiistai 9. joulukuuta 2008

9.12.08 Toipuminen alkaa




Moi,


viime viikko oli tiukkaa treeniä, yhtä päivää lukuunottamatta. Loppuviikon punttitreenit tehtiin Mari siskon kanssa Hakaniemessä Solana Fitness, kuntokeskuksessa. http://www.solanafitness.com/ Suosittelen lämpimästi, käykää tutustumassa paikkaan. Kuntosalin lisäksi sieltä löytyy solarium, hieroja ja infrasauna, jota olen jo pari kertaa testannut. En tiedä, olenko mainosten uhri, mutta henkilökohtaisesti tykkään infrasaunasta tosi paljon, se rentouttaa mukavasti ja laittaa todella hien liikkumaan.
Tässä fotot minusta ja Marista leuanvetohommissa. BTW, kylläpä siskon selkä näyttääkin hyvältä =)
























Sunnuntaina kävin vesijuoksemassa 40min ja iltasella treenasin vapaaohjelmaa Päivin kanssa. Kiitos PÄIVI! Olisi tullut taas puolet lyhyempi treeni jos ei olisi ollut käskyttäjää mukana.. Täytyy ottaa ensi kerralla kuvia vaparitreeneistä kunhan vain vuosi ehtii vaihtua.



Maanantaina olikin sitten polvitähystyksen vuoro, joten jumpat on nyt sitten hetkeksi jumpattu.

Viikon verran täytyy ottaa tosi iisisti ja sitten 3 viikon kuluttua saakin jo alkaa hyppimään ja treenaamaan tosissaan. Operaatio meni ihan hyvin, tosin joudun syömään 3kk lääkekuurin polven ruston toipumista varten. Sen ei pitäisi vaikuttaa menemiseen muuta kuin positiivisesti.


Päivitän blogia loppuvuoden hieman laiskemmin kun en hirmusti pääse urheilemaankaan, mutta lupaan ainakin joulut tulla toivottamaan.


Siskoni Marin ja minun treenejä sekä muuta mielenkiintoista voit seurata sivulta http://www.hct.sporttisaitti.com/


Mukavaa joulunalusaikaa!

-Ty-

Ei kommentteja: