tiistai 20. tammikuuta 2009

20.1.09 Amerikalle uusi presidentti ja uutta potkua treeniin!

Moi, pitkästä aikaa.

Vuosi on vaihtunut, polvi korjattu ja katse tiukasti suunnattuna kohti kevään EM karsintoja.


Joulun alla vietimme 9 päivää New Yorkissa, mahtava paikka shoppailla!! Tosin henkilökohtaisesti olisin nauttinut enemmän, mikäli keli olisi ollut hieman suotuisampi. Mutta nyt on New Yorkin valot nähty! Joulun vietimme vanhempieni luona koko perheen kera. Oli oikein mukavaa ja levollista, kylvimme savusaunassa ja söimme herkullista kinkkua ja kalkkunaa. Joulun jälkeen oli tiukka paluu arkeen, tammikuun puoliväliin mennessä sain painoa alaspäin n. 5 kilon verran, tästä oli hyvä startata.

Tämän päivän ensimmäinen harjoitus alkoi 05.00, silmät ristissä kampesin itseni kuntopyörän päälle ja hörpin kahvia samalla, jotta saisi jalkoihin hieman vauhtia. Sitten sukkelasti suihkun kautta töihin kamppiin. Jukka oli niin kultainen että vei Milon aamulla päiväkotiin, joten sain rauhassa lähteä töihin, ilman ainaista kiirettä! Töiden jälkeen menin hyvän ystäväni Päivi Bothaksen kanssa treenaamaan Solana Fitness kuntosalilla , jossa olen nykyisin viihtynyt treenin merkeissä. Käy kurkkaamassa http://www.solanafitness.com/!


Kuntosalin lisäksi sieltä löytyy hurja määrä solariumeja ja uusin suosikkini infrapunasauna! Valitettavasti en ole montaa kertaa saunaan päässyt, mutta jospa tässä dieetin edetessä aikaa löytyisi enemmän. Infrapunasauna rentouttaa mukavasti ja saa todella hien irtoamaan.


Päivin kanssa on niin kiva treenata, mimmistä löytyy riittävästi ruutia, jotta treenistä saa kaiken irti. Ja toisaalta hän on ihan parasta kikatteluseuraa, sitäkin välillä tarvitaan, kun väsy meinaa painaa päälle. Vuorossa oli rinta ja hauistreeni, perinteinen viikon aloitus =) Päivi nappasi pari kuvaa, joten liitän ne tähän todistusaineistoksi.








Eilen kävin Tikkurilassa Leaderin myymälässä täydentämässä lisäravinnevarastoa. Suuri kiitos Leaderille, todella toimivista ja hyvänmakuisista tuotteista! Käy katsomassa kattava tuotevalikoima http://www.leadernutrition.net/
Itselläni on tällä hetkellä käytössä valmisjuomat Recovery ja päivittäiseen proteiinin tarpeeseen käytän myös Protein 40-juomaa. Lisäksi käytän Active E-epa, Speed Stak, C4 system tuotteita. Unenlaatua parantaakseni, otan iltaisin ennen nukkumaan menoa Sleep Well tabletin, joka sisältää valeriaana uutetta ja L-tryptofaania. Tarkempaa tietoa tuotteista löydät Leaderin nettisivuilta.


Tästä päivästä vielä sen verran, uusi BODY-lehti ilmestyi! www.bodylehti.fi Ja ilokseni huomasin että sain Body-lehdeltä Vuoden paras fitness-kilpailija ja Vuoden kehittynein fitness kilpailija tunnustusmaininnat! Tämä oli suuri kunnia ja aion tehdä kovasti töitä koko tulevan vuoden jotta kehitys jatkuu ja ns. lihan laatu vain paranee =)


Nyt levolle ja voimia keräämään!

-Tiina-














Ei kommentteja: