torstai 22. tammikuuta 2009

22.1.09 Torstai jumpat

Moi,

viimeisillä voimanrippeillä ajattelin raapustaa muutaman lauseen.. Päivä veti hyvin potkun tästä mimmistä..

Aamu alkoi perinteisesti, herätys 4.45, 05.00 fillarin päälle ja samalla hörpin n 4dl pikakahvia.. Poljin hieman reilu 50min. Silmät aukes n 20min polkemisen jälkeen. Töissä 8-16, perustoimistorotta meiningillä.

Töistä sit kipitinkin hirmu tohinalla eteenpäin, kotona 17.00, kampaajalla 17.30 ja voimistelutreeneissä 18.45 (kodin kautta vaatteet vaihtaneena) jälleen kotona 20.45, ja kyllä väsyttää.

Ehdin onneksi muutaman sanan vaihtaa rakkaan perheeni kanssa. Jukan kanssa lähinnä synkronoitiin kelloja, jotta viikonlopun 100 eri toimintoa saadaan sovitettua sopivasti yhteen ja limittäin. Näin meillä! Mutta onneksi on saatu sovussa aikataulut soviteltua, eikä ole tarvinnut pelata kivi/paperi/saksia, kumpi menee ja minne.


Tosiaan, kevään voimistelutreenit starttasivat todenteolla tänään. Tosin me ahkerimmat olimme jo viime torstaina mestoilla. Valmentajaa ei näkynyt, koska olimme viikon etuajassa =)

Tänään tehtiin perinteiset alkulämmöt ja venyttelyt. Itse tein hetken aikaa puolivoltteja, jotka sujuikin yllättävän mukavasti, siihen nähden etten ole hetkeen treenannut. Arabialaista ja frittiä hioin myös, fritti ei oikein irronnut... No, ehkä ensi viikolla. Täytyykin ottaa kuvamateriaalia ensi viikolla tänne julkaistavaksi. Tunnelma oli vanha tuttu, leppoisan mukava ja yritystäkin oli mukana. Pienen veitsen käännön tunsin kyljessäni kun satuin kulkemaan n 12v tyttöjen ohi. He katsoivat ryhmäämme hiljaisuuden vallitessa ja silmien ehkä hieman pyörähtelevän.. Kunnes toinen tyttö tokaisi " toi on joku seniori ryhmä, siis jotain vanhoja tyyppejä". ARGH! SENIORI... Näin juuri! Ja erittäin vahva veikkaukseni on, että he eivät arvostelleet meitä suoritusten perusteella... Laitan muuten tupla-annoksen Clarinsin "younger longer" yövoidetta ensi yöksi.


Tällainen oli pitkän päiväni ilta =)
Tässäpä kuva pienestä Tarzanistani Rottatouille kainalossa, unten mailla.
Nyt minäkin painun nukkumatin maille, öitä!

Ei kommentteja: