sunnuntai 25. tammikuuta 2009

24.1.09 Vapari ja LPG

Moi,

nyt olen liian väsynyt kertoakseni kaikki viikonlopun käänteet. Mutta tässä lyhykäisyydessään. Lauantaina Mike Sirén otti minusta ja Marista kuvia sivustolleen www.pakkotoisto.com , oikein mukavaa oli ja juttelimme että otamme lisää kuvia kunhan kevät ja kunto etenee. Kiitos Mikelle ja suurkiitos myös Vilma Koivumaalle www.vilmakoivumaa.fi joka mahdollisti meille kivat kuvauspuitteet kampaamossaan, Dolce Vitassa. Käykää ihmeessä tutustumassa Vilman liikkeesseen!
Sunnuntaina treenattiin Maarjan kanssa vapaaohjelmaa tunnin verran, hiki irtosi ja hyvä fiilis jäi päällimmäiseksi, vaikka kovasti on vielä töitä tehtävä!
Sitten olikin vuorossa viikon kohokohta, LPG-hoito!! Ihan parasta ja ehdottomasti kokeilemisen arvoista! Ystäväni, Lotta Carlsson on fysioterapeutti ja hieroja, tämän lisäksi hän tekee LPG-hoitoja, joihin olen tainnut jäädä koukkuun... Kiitos Lotta, olo on taas ihanan rentoutunut ja tulevan yön nukun varmasti hyvin.
Mikäli kiinnostuit, soita heti huomen aamuna ja varaa aika Lotalta 040 5019963.
Ja jos LPG on outo käsite, tässä pieni johdanto aiheeseen. Kunhan saan nettisivuistani toimivat, liitän etusivulle linkin Lotan nettisivuille. (Lotankaan sivut eivät ole vielä valmiit.. tätä on liikkeellä.. )


"Ranskalaisen Lpg Systemsin kehittämä LPG-terapia kehitettiin 1980 luvulla. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa moninkertaisesti ja aikaansaa aineenvaihdunnan vilkastumisen.
LPG on tehokas kivunlievittäjä, jo 10 hoitokerran aikana saadaan LPG:llä pahimmat kivut lievittymään. Unenlaatu paranee, työssä jaksaminen lisääntyy. Hoidosta seuraa välitön hyvä olo ja pitemmän hoitojakson jälkeen elimistöä aktivoivan LPG:n vaikutukset heijastuvat koko elämänlaatuun; uni syvenee, yleisvointi paranee ja stressi vähenee.

LPG hoito lisää kollageenin tuottoa ihossa ja kiihdyttää rasvakudoksen toimintaa, näin estäen turvotusta ja rasvan kerääntymistä. LPG hoito parantaa hapen ja ravintoaineiden kuljetusta kudoksiin ja on tieteellisesti todettu, että tämä on ainoa hoitomenetelmä joka tehoaa selluliittiin. Ihon pinta tasoittuu, kiinteytyy ja silenee sillä LPG hoito stimuloi verenkiertoa, jolloin rasvan poistuminen soluista paranee. LPG hoito tehoaa sekä kivuliaaseen kovaan että tiiviiseen, sidekudoksiseen selluliittiin tasoittaen ihon pintaa.
Myös urheilijat hyötyvät LPG hoidosta, sillä hoito nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muulla tavoin vaurioituneen lihaksen estäen arpikudoksen syntymistä ja vaikuttaen syvälle lihakseen. LPG tehostaa lymfaattisen järjestelmän toimintaa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista. Sidekudoksiset arvet poistuvat, turvotus häviää asteittain ja uusia imusuonia syntyy tuhoutuneiden tilalle. LPG hoito tehoaa nopeasti laskimoiden vajaatoimintaa vähentäen jalkojen ja nilkkojen turvotusta. "

Eikös kuulostanutkin juuri siltä mitä elämästäsi on puuttunut?
Kauniita unia!
-Tiina-

Ei kommentteja: