keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Inbody-mittaus ja treeniä

Moi,

2 viikkoa on vierähtänyt huomaamatta.
Päivä toistavat pitkälti toisiaan.. Aamuaerobinen 05.00-06.00, suihku, fixi ja muksun vienti tarhaan. Sitten metrolla kohti kaupunkia ja työn pariin. Kellon lyödessä 16.00 heitän treenikassin olalle ja suuntaan kohti Solana kuntosalia, Hakaniemeen. Ihan joka päivä ei puntille ehdi, mutta vähintään 4 kertaa per viikko.
Salijakoni menee pitkälti vanhan, hyväksi todetun, kaavan mukaan.
-rinta + hauis
-hartia + ojentaja
- selkä
- jalat
Vatsoja pyrin tekemään vähintään 2 kertaa viikossa, riippuen aikataulusta, minä päivänä parhaiten ehtii.

Aerobiset harjoitteet teen tässä vaiheessa neljänä aamuna viikossa, ma, ti, to ja pe. Tänään olin reipas ja tein "ylimääräisen" aamupolkaisun, kun satuin automaattisesti laittamaan herätyksen illalla jo 04.30. Totta puhuakseni, en usko että ehdin tehdä yhtään ylimääräistä aerobista, mutta "koutsi" ei ole vielä lisännyt polkemisen määrää, joten 4krt/vko mennään ja kaikki sen päälle on reipasta ;)
Torstaisin käyn liikuntamyllyssä temppuilemassa muiden fitnessiin hurahtaneiden kanssa, se on kyllä viikon paras treeni! Jatkuvasti oppii lisää kehonhallinnasta ja permannolla voimistelusta. Hyvä porukka ja hauskat jutut (välillä "hieman" väsymyksen värittämät kikatukset) ovat piste iin päällä! Terkut vain kaikille MISS ä FITNESS kisuille!














Maanantaina kävin Easyway:n inbody mittauksessa. http://www.easyway.fi/
Lukemat olivat vielä karut, mutta olipa hieman muutostakin tapahtunut. Edellisestä mittauksesta on 4 viikkoa. Paino oli pudonnut n. 3 kiloa ja puhdasta rasvaa lähtenyt 2,6kg! Kisakuntoon on vielä todella monta hikistä tuntia ja hampaiden kiristystä edessä mutta jos tämä tahti pysyy yllä, uskon olevani paremmassa kunnossa kuin viime keväänä, joka luonnollisesti on tavoitteeni!











Tulevana viikonloppuna on tarkoitus treenata vaparia koreografini Maarjan kanssa. Itsekseni teen vaparia 2krt/vko ja Maarjan kans treenataan n 2 viikon välein. Maarja hioo särmiä ja yrittää potkia lisää vauhtia töppösiini. Ohjelma oli valmis jo viime vuoden puolelta ja tämän kuun tavoite on pysyä musiikin mukana ekasta tahdista, aina viimeiseen asti!

Tulevalle sunnuntaille on luvassa uutta ja jännittävää! Menemme Milon kanssa tutustumistunnille taaperotaekwondoon! Olen kertonut Milolle asiasta ja hän vaikuttaa innostuneelta, mutta luulen että toistaiseksi minä olen se enemmän innoissaan oleva ;) Vajaa kolmevuotiaan on ehkä hieman vaikea hahmottaa mitä taekwondo pitää sisällään.. Pojalla on kyllä sellaiset Ninjan elkeet jo valmiiksi, että joko hän on luonnonlahja lajille tai minä teen todellisen karhupalveluksen itselleni! (pöydän halki iskemistä/potkuhyppyjä lamppuihin...)
No, toivotaan ensimmäistä vaihtoehtoa.

Lisään tähän juttuun pari kuvaa huomenissa. Nyt on pakko painua nukkumatin maille jotta aamulla, valon kajastaessa ja lintujen laulaessa, suorastaan tanssahtelen fillarin päälle! Yeah right... Jukan hankkima wake up-light on kyllä loistava keksintö! Eli kyllä valo ja linnunlaulu minut herättää mutta tanssahtelu onkin sitten toinen juttu!! Litra kahvia luomien väliin ja nostan itseni niskasta fiuken päälle, 10 minuuttia ns. polkemista, kunnes tajuan olevani suorittamassa "aamuharjoitusta".
Näinkin voi aamut alkaa..

Kauniita ja levollisia unia!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaksaa jaksaa hyvin painaa. Möyheä ystäväisesi miettii joka aamu, että onko se pimatsu fiuken päällä. Aamuviesti onneksi todistaa, että kyllähän töitä tehdään hikiotsalla. GO TIINA GO! Kyllä se palkitaan. Tällä mammalla on ojentajat viime punttitreenistä niin kipeät, että uusintaa odotellaan into piukeana.

Tiina Kasvi kirjoitti...

Kiitos Päivi!!
Olet aina täydellinen tsemppari!! Sinusta saa aina positiivista energiaa vaikka maailma meinais kaatua!!
Tänään oli hyvät jumpat myllyssä!
<3 tiina