torstai 19. helmikuuta 2009

Tyhjä takki... 19.2.09

Moi taas,

takki on tosiaan tyhjä! Mutta voin sanoa, että olen väsynyt mutta onnellinen.
Tänään aamu alkoi pojan viennillä päiväkotiin, josta suuntasin suoraan salille. Tein 60min aerobisen ja selkätreenin. Hieman oli tahmea olo, alla oli 9h unet, joihin en tosiaankaan ole tottunut ;) Mutta sitkeästi painoin viimeisetkin minuutit "kardiopyörän" päällä. Selälle tein ylätaljaa sekä leveällä että kapealla otteella. Pari sarjaa kevennettyjä leuanvetoja myötäotteella ja vielä lopuksi kulmasoutua suoralla tangolla ja ns. hiihtoliikettä ylätaljasta. Hyvin pysyi syke yllä ja hiki irtosi koko harjoituksen ajan.
Oli ihana tulla kotiin, kuuma suihku ja iso annos puuroa lautaselle. Nautiskelin puuron öljyn kera ja painuinkin vaatimattomille 3h päiväunille.. Kyllä 3h.. Hieman taitaa olla univelkaa muutamalta ed viikolta. Klo 15.00 olikin vuorossa vapariharjoitukset Maarja Metsin kanssa, Maarja on toiminut koreografinani viime keväästä ja olen jälleen tyytyväinen lopputulokseen. Tämän päivän treeni hieman tökkäsi kun en ehtinyt lämmitellä kunnolla. (koska lähdin myöhässä kotoa!!) Mutta jatkamme ens ti ja ke, keskiviikkona ohjelman tuleekin mennä jo sitten hienosti!!
Rakas ystäväni Päivi tai siis Päipi, kuten Milo sanoo, tuli minua Myllypurosta noutamaan ja näyttämään luonnosta vapariasustani. Päivi siis kasaa vapaaohjelma-asuni sekä koristelee bikinini. Jos kaipaatte näppärää ja hyvää jälkeä tekevää blingbling-spesialistia, niin annan Päivin yhteystiedot mielelläni! Asun aihio näytti hyvältä ja odotan innolla että pääsen sovittamaan koko kokonaisuutta!
Päivin kans mentiin meille hieman tankkaamaan ja valmistautumaan päivän viimeiseen treenin. Vuorossa oli perinteiset torstai-voikat. Alkulämmittelyt sujui ihan mukavasti, mutta sitten "loppui patterit" aivan totaalisesti. Koitin tehdä juttuja muiden mukana, mut jalat ei yksinkertaisesti enää totellut. Metrolla kotiin ja iltapalalle. Poika huolehti jokailtaisesti pissa tulee/nälkä, haluan jogurttia/pöksyt jalkaa/uusi pissa/yövaipan laitto/pöksyt uudelleen jalkaan-ohjelmasta...Ja mitään noista hommista ei voi tehdä kerralla, vaan jokaisen välissä käyn peittelemässä pojan ja toivottamassa kauniit unet!! Tämä lienee tuttua muillekin pienten lasten vanhemmille.. Ois niin kiva valvoa kunnes jalat ei enää kanna. Mutta aamullapa ei olekaan enää niin kivaa kun tarvitsisi päiväkotiin lähteä. Viimein poika antoi unelle periksi ja minä pääsin konetta naputtelemaan. Huomenna olisi tarkoitus tehdä ainakin 2 treeniä. Iltapäivällä pääsen kampaajalle, ihanaa!! Juurikasvu on juhlinut ihan liian kauan kuontalossani.. Kampaajalle menen kivikkoon Rollersiin www.rollers.fi Suosittelen lämpimästi paikkaa, Päivi ja Heli todella osaavat asiansa ja olen lähtenyt liikkeestä aina tyytyväisenä. Kulkeminenkaan sinne ei ole kova homma, Kontulaan metrolla ja siitä n 7 min kävely kivikonkaarelle! Käykää tutustumassa!

Edellisen juttuni kuvat ovat edelleen laittamatta, mutta huomenna uusi päivä =)
Kauniita ja pitkiä unia!
-Tiina-

Ei kommentteja: