perjantai 1. toukokuuta 2009

Aivan upea keli!

Ihana aamu!


Jätin pojat sohvalle nakertelemaan suklaamuroja ja kävin Maaritin kanssa tunnin lenkillä. Aurinko paistoi lämpimästi, linnut lauloi ja hiki irtosi! Eipä lenkiltä hyvässä seurassa enempää voisi vaatia. Lenkin jälkeen istuskelin hetken autiolla sisäpihalla, nautin auringosta ja lintujen laulusta. Taisivat naapurit olla vielä unten mailla, kuten koko muukin seutu.

Pyysin Maarittia nappaamaan yhden kuvan todistusaineistoksi että vappuaamuna on oltu reippaana ulkoilemassa ;)














Kisojen jälkeen treenit ovat käynnistyneet hieman kankeasti. Ranne on vaivannut edelleen ja kävin sitten eilen lääkärillä. Ajatuksena oli saada hyvät lääkkeet ja pikaparantuminen. Lääkäri oli aikas pelottava persoona ja sai minut tuntemaan itseni todella pieneksi... Tuomio oli yllättävän tiukka, viikko sairaslomaa ja kahden viikon treenikielto (rannetta rasittava liikunta) ja päälle vahvinta tulehduskipulääkettä.. No voi nokka!! Olisi siis ollut järkevämpää mennä lekurille jo 4 viikkoa sitten kun särky alkoi!! Nyt on enää 4 viikkoa aikaa EM kisoihin ja olisi enemmän kuin tärkeää saada ranne kuntoon. Käsiseisonnat yms sujuu kuitenkin paremmin 2:lla kädellä :)

Ja konettakin siis naputtelen nyt kätevällä "2 sormea kirjoittaa ja 8 etsii"- tekniikalla. Kaikki ranteen ulkokierto sekä 4 ja 5 sormien käyttö ovat totaalipannassa. Mutta en anna EM projektin kaatua tähänkään vaan yritän hoitaa ranteen kuntoon huolella ja keskittyä sit hetken aikaa enemmän aerobiseen ja niihin aina ekstrahuomiota kaipaaviin jalkoihini!!

Ensi viikolla vapaaohjelmatreenit tehdään pitkälti "tassuttelemalla" ja mielikuvaharjoituksia hyväksi käyttäen. Aerobista pitää saada väh 6 tuntia kasaan ja puntilla teen minkä pystyn. Jamppa tulee huomenna lukemaan tuomiota minulle, eli tsekkaa kunnon ja suunnittelee seuraavan viikon syömiset. Nyt mennään jo aikas pienillä kaloreilla, joten toivon että siitä ei hirmusti tingittäisi..

Nyt lähdemme poikien kanssa piknikille johonkin päin kaupungin puistoja, todennäköisesti kohti Kaivopuistoa. Katsotaan nyt mahtuuko sinne edes mukaan, mutta tulisipa kerran elämässään koettua sekin.
Paistetta päivään!
-T-

Ei kommentteja: