perjantai 22. toukokuuta 2009

Bratislava, here I come!!
















Ifbb contest report EC 2008:
"Barej and Belousova performed similar, more artistic routines, showing their “body and soul”. Due to her impressive routine, Barej took the 3rd position but Belousova was pushed down to the 5th place by a nurse from Helsinki, Tiina Kasvi, whose main “weapon” was her top physique conditions. The battle was very tough and athletes were changing places from round to round."
Viimeinen viikko ennen kisaa starttaa tällä meiningillä!
Ylemmässä kuvassa EM 08 mitalistit ja alempana MM 08 mitalistit ja minun kuvan ilmeestä voitte päättellä että periksi ei anneta ilman kunnon taistelua!! Englanninkielinen teksti on kopioitu viime kevään EM kisaraportista, sivulta http://www.ifbb.com/ Näistä yllä olevista neidoista ainakin 4 odottaa vastassa Bratislavassa, joten mihinkään "turhien ämmien" joukkoon en ole matkalla.. Tekstissä mainittu Belousova on nykyiseltä nimeltään Babicheva eli hän kiristi viime vuonna EM 5 sijalta MM 2:ksi, ei huonommin..
Tekstin kopioin tuohon kannustimeksi itselleni. Tuo "ase" viritetään jälleen parhaaseen mahdolliseen vireeseen ja taisto voi alkaa!!
Tätä aamua piristää myös se fakta että käynnissä on viimeinen työpäivä, VIIMEINEN aamuaerobinen ENNEN töihin lähtöä, YEAH!! Nousin sängystä 04.15 ja oli pakko antaa Jukalle muutama ekstra hali ja lausua kiitokset, ME teimme sen!! Ollaan molemmat hengissä ja jotakuinkin järjissämmekin!! Enää 7 päivää, jotka sisältävät muutaman mukavan aerobisen ulkoilmassa, infrasaunassa saunomista, rauhallista keskittymistä kisakunnon viimeistelyyn ja kisareissuvalmisteluja. WOW! Tämäkin hetki siis koitti vaikka muutama viikko taaksepäin katsottuna urakka tuntui loputtomalta.. Näin se aika rientää kun on hauskaa...
En oikein enempää osaa tunnelmista kertoa, eiköhän se tuosta jo selviä ;)
Sain uuden puhelimen ihan kisareissua varten ja pyrin päivittämään EM meininkiä mms-viesteillä ja pikkuraporteilla niin paljon kuin pystyn, kisatunnelmia voit seurata 29.-31.6. sivulta http://www.hardcoreteam.com/
Paistetta päivään ystävät, ilman teitä leipäkään ei maistu leivältä, kirkkainkaan auringonpaiste ei lämmitä eikä edes bling ole blingiä!!
Lämmöllä ja periksiantamattomuudella: Tyson

3 kommenttia:

Helga kirjoitti...

Hyvä Tiina! Miljoonasti tsemppiä Bratislavaan, kyllä saadaan olla ylpeitä edustajastamme :)

hamara kirjoitti...

Hyvä Tiina!!! Tsemiä! Täällä pidetään peukkuja =)

Topmusclefeminin kirjoitti...

Bratislava, here we are!!! ;-)
Wish you an good compet.
And perhaps an nice shooting.

Thierry (France)