maanantai 11. toukokuuta 2009

Paloja matkan varrelta

Moi,
taas on tovi vierähtänyt.. Äitienpäivä sujui kahvitellen ja lenkkeillen, ehdin kyllä tehdä pienen puntin ja käydä infrasaunassakin hikoilemassa. Aamupalaa en edes uskaltanut toivoa petiin, kun isäntä oli ed yön töissä. Milo olisi kyl varmaan homman mielellään hoitanut, mut luulen että siitä olisi seurannut sit hiukkapikkasen siivottavaa.

Punttitreenit ovat jääneet hieman yksipuolisiksi, rannevaivan takia mutta olen yrittänyt käyttää mielikuvitusta ja jumppaillut enemmän jalkoja. Torstaina kävin kääntymässä voikkatreeneissä.. No joo, enpä kyl kehtaa sanoa treenanneeni mut kävin siellä ;)

Viime viikolla olin muutaman ylimääräisen päivän kotosalla, joten olen tahkonnut aerobista enemmän ulkona ja onneksi Maarit on ollut mukana antamassa tahtia tassutteluun. (ja tästä on tietenkin seurannut polvisärkyä... Mut päälle tekee NIIN hyvää käydä ulkona kävelemässä.)

Kunto on nytkähtänyt taas hieman eteenpäin ja toivon että eilinen hiilaritankkaus antaa vielä lisäpotkua kiristymiseen. Tänään olisi vuorossa Inbody mittaus http://www.easyway-fi.fi/ Easywayn järjestemänä. Edellisen kerran kävin viikko ennen Kultsan kisoja. Mielenkiintoista nähdä onko sieltä nahan alta sulanut mitään.. Olen käynyt kevään ajan n kuukauden välein mittauksissa. Sinänsä luvuilla ei ole väliä mut erotuslukuja on kiva seurata ja kyllähän se auttaa jaksamaan kun huomaa että työ tuottaa tulosta.

Puntilla olen käynyt siskoni Marin http://www.marikasvi.com/ kanssa. On ihan superhienoa että Mari on innostunut punttihommasta ja tähtää jo ensimmäisiin Bikini kisoihin!! Kisat on Miamissa juhannuksen aikaan. (niinpä.. neito aloittaa vaatimattomasti tuolta isolta kirkolta sit...) Mut kerron välillä Marinkin kuulumisia ja kuinka kisoissa kävi. Yritän houkutella Marin jatkamaan dieettiä kohti syksyn Fitnessmallikisaa, katotaan kuinka käy.


Liitän pari kuvaa mukaan, toisessa on Marin "pala" ja toisessa minun =) Kuvat otettu ei suunnitellusti treenin lomassa, joten jätin nassuni suosiolla pois kuvista :) Ja tietty Milon uudesta tukasta täytyy foto laittaa, parast parturissa: Asiakassuhdevastaava Nelli ja palkintotikkari!! http://www.rollers.fi/

Eiks vaan näytä Marin käpälä mukavalta?? Mari on treenannut kovempaa vuoden vaihteesta ja ollut nyt n 2 kk dieetillä. Eli kyllä ne pienetkin lihat saa näkyville kun kuorii kermat päältä ;)

Paistetta päivään! Nyt äkkiä duuniin!



Ei kommentteja: