keskiviikko 13. toukokuuta 2009
















Huomenta ja terveiset fillarin päältä!
Kerrankin Jukka oli hereillä yhtä aikaa, niin hän nappasi toditusaineistoa mun tietokonefillari yhdistelmästä =)
Matka kohti Slovakiaa jatkuu ja tuntuu että se kunnon tsemppi ja taistelutahto alkaa viimein hallita mieltäni. Lentoliput tulivat eilen ja nyt vasta uskon, että todella olen lähdössä EM kisoihin, JIPII!

Kai sitä perinteiseen suomalaiseen tyyliin ei usko mitään ennen kuin omin silmin näkee tai paikan päällä kokee... Meinasin "tukehtua pullaani" kun selailin jonkin iltapäivän lehden urheiluosiota ja siellä oli lainattu jonkun suomalaisen urheilijan, muistaakseni mäkihyppääjän (ei Matin:) sanomisia ja se kuului näin: Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!! Heitto oli käsittääkseni vitsiksi tarkoitettu mutta jotainhan se kertoo kansallismentaliteetistamme. Mutta jokatapauksessa, lipun saapumisen myötä fiilis nousi heti muutaman pykälän oikeaan suuntaan! EM joukkueemme, Heidi Sorsa, Aikku Moilanen ja minä starttaamme perjantaiaamuna 29.5. kohti Bratislavaa. Maija Elovaara lähtee joukkueenjohtajaksi ja huoltajaksi mukaan. Alkukilpailut käydään lauantaina ja finaalit sunnuntaina, tavoitteenani on olla kisassa mukana ihan palkintojen jakoon asti, vähempi ei riitä!!
(olen herännyt tänään oikealla jalalla, usko itseeni-nappi pohjassa.. ja hyvä niin!)

Takaisin koneen ääressä :) Päivä meni mukavasti töissä. Duunin jälkeen Solanaan treenaamaan. Poljin stepperiä 30 min ja tein kevyen rintatreenin. Treenin päälle kävin köllöttelemässä solariumissa, olipas mukava nukahtaa pari minuuttia lämpöisessä.
Solanassa juhlitaan tällä viikolla 23tta toimintavuotta ja siellä on mahtavia tarjouksia! Nyt todella kannattaa käydä tutustumassa paikkaan ja ostaa saman tien kortti koko vuodeksi!!
http://www.solanafitness.com/
Huomenna olisi tarkoitus testata rannetta voikkatreenejen yhteydessä. Katsotaan kuinka käy! Toivon todella että käsi kestää.. Enää on vain 2 viikkoa aikaa treenata ennen kisoja, KÄÄK! Kylläpä aika rientää.. Kultsan jälkeen 6 viikon väli EM kisoihin tuntui valtavan pitkältä ja nyt alkaa jo kisajännitys hiipiä mieleen.

Tsemppiä treeneihin!!
-T-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Tiina!!!!
Täällä alkaa olla samat fiilikset. Lavalta ei sitten poistuta ennen kun mitali on kaulassa, vai mitä? Kovasti tsemppiä näille viimeisille työpäiville ja potkua viimeisiin treeneihin ennen reissua!

Aikku