lauantai 21. maaliskuuta 2009

21.3.09 yhteenvetoa kuluneesta viikosta.

On aivan käsittämätöntä miten aika kuluu.. Viikko kerkesi taas vilahtaa ilman että edes tajusin etten ole edes blogia päivittänyt ;)

Treenata olen onneksi ehtinyt.
Maanantaiaamu starttasi perinteisesti kuntofillarin päällä klo. 05.00-06.00. Iltasella kävin Milon kanssa puntilla. Milo tosin oli "lasten kopissa" katselemassa Toys Storya ja natustelemassa rusinoita. On ihan huippua, kun poika malttaa olla jo hieman itsekseen ja siten mahdollistaa treenit ilman erillistä lapsenvahtia. Välillä kävin kurkkimassa miten poika kopissa viihtyi, mukavastihan siellä meni, ei juuri äitiä kaivattu. Ajan nopeasti kulumisesta puheen ollen, katselin poikaa oven raosta ja ihmettelin kuinka se voi olla jo noin "iso" poika.. Juurihan Milo oli pienen pieni sylivauva, täysin riippuvainen vanhempien huolenpidosta. Tottakai hän on sitä vieläkin mutta ei enää sylissä 24/7. Kyllä äitiys tuo mukanaan täysin uusia tunteita ja tuntemuksia.. En koskaan aikaisemmin ole tuntenut yhtä suurta hellyyttä, rakkautta ja huolenpidon tarvetta ketään tai mitään kohtaan. Se on jotain sanoinkuvaamatonta ja kokonaisvaltaista. En ikinä olisi uskonut, että minä, tarvittaessa hyvinkin vahva ja kova ihminen, löytäisin itseni kesken treenin, tippa silmässä katselemassa poikaani kuntosalin lastenhuoneessa. -Aivan! Tilanteen ei todellakaan tarvitse olla tuon kummenpi kun tunne vie mennessään.


Milo n.7kk ja 2,5v
Jahas, tunne taisi taas viedä.. Mutta takaisin treenihommiin.

Tein siis kohtuu mukavan jalkatreenin, prässi, yhden jalan kyykky, reiden ojennukset ja koukistajat sekä loitontajat. Lopuksi tein vatsoja lisäpainoilla.
Tiistaina tein pelkän aamuaerobisen, illalla kökin elämäni ensimmäisessä yhtiökokouksessa. Olihan kokemus sekin! Onneksi tämän taloyhtiön asukkaat eivät ole toistensa kurkuissa kiinni, ei siellä edes huudettu! Tosin paikalla oli vain noin 1/3, joten sekin voi vaikuttaa. Lähinnä se oli sellaista pään nyökyttelyä ja hyminää, äänessä oli ainoastaan huonosti lukeva isännöitsijä ja yksi mies, joka uskalsi sanoa mitä ajattelee, myös sen että hoidetaan pakollinen kokous pian alta pois, eikä jäädä märehtimään jokaista väärin lajiteltua omenankuorta.

Keskiviikkona perinteinen 1h aamuaerobinen ja duunin jälkeen Marin kanssa Solanaan treenaamaan. http://www.solanafitness.com/ Polkaistiin 10 min alkulämpöä ja vuorossa oli rinta-ja hauistreeni. Lopuksi teimme vielä vatsalihaksia sekä staattisena että aktiivisena versiona.
Torstaiaamuna fillari odotteli taas uskollisesti olkkarin nurkassa, ei se juurikaan mua kutsunut, mut sain kuin sainkin itseni kammettua pyörän päälle ja matka kohti Kultsaa jatkui. Tunti kului "mukavasti" digitallenteita katsellessa. Pyöräilyn päälle harjoittelin vielä asentoja ja kyllähän ne sieltä alkavat taas löytyä.. Ja pikkuhiljaa alkaa peilikin näyttää mukavammalta, eikä joka aamu tarvi kokea totaalista henkistä tyrmäystä. Mutta matkaa on vielä ja tahti senkuin kiihtyy, Yeah!
Illalla oli jälleen "vitnesstipujen" kokoontumisajot Myllypuron liikuntamyllyssä ja olipahan taas mukavata ja tehokasta. Treenailin taas jumpan päätteeksi käsiseisontapunnerruksia, joista viime viikolla innostuin. Nooh, katsotaan koska niistä tulee näyttelykelpoisia... Ja ranteet huusi jälleen hoosiannaa, mut siinäpä vahvistuvat!
Perjantaina aamuaerobiset ja duunin jälkeen solanassa, selkä ja hartiatreeni. Perjantai on jotenkin aina superraskas, koko viikon duunikiireet hellittää aikas tarkkaa klo. 16.00 mut sitten pitäis vielä löytää potkua treeneihin ja kotihommiin. Onneksi Jukka noutaa pojun tarhasta ja yleensä ruokkii ennenkuin saavun kotiin, niin ei tarvitse heti kotiin tultuaan alkaa "kotipalettia" pyörittämään.
Tänään lauantaina, olimme Milon kanssa ulkoilemassa jo ennen 9.00 ja tunti vierähti mukavasti, kauniissa kevätsäässä. Poika nautti aurinkolasit päässä ja lenkkarit jalassa, kirmaillen pitkin pihoja. Puolen päivän jälkeen Sarita Honkaharju saapui meille tekemään minulle meikin! Ai, että se on mukavaa kun joku laittaa naamaa nätiksi ja tekee sen vielä ammattimaisesti. Kiitos Sarita! Btw, jos kaipaatte taitavaa meikkaajaa, illanistujaisiin, juhliin tai kisoihin, niin annan Saritan puhelinnumeron mielelläni. Sitten nokka kohti Lahtea ja Body lehden kuvauksia. Toivottavasti kuvista tuli hienoja, kiitos vain Moisalan Tapsalle mukavasta kuvaustuokiosta ja KP Ouramalle upeista Better Bodiesin vaatteista.
Illalla oli edelleen upea ilma, joten pakkasin pojan vaunuihin ja kävin tekemässä 45min hikilenkin. Kaveriksi sain ystäväni Maaritin ja hänen poikansa Joonan. Joona on Milon paras ystävä, pojilla on vain 3 viikkoa ikäeroa, joten he ovat aikamoinen parivaljakko.. Tasainen meteli kulki mukanamme koko reissun. Sitä meteliä on välillä pakko mennä kuuntelemaan ulos, jotta sen kestää paremmin... Jokainen 3-vuotiaan lapsen vanhempi tietänee mitä tarkoitan...
Huomenna aamu alkaa pojan Taekwondolla. Iltapäivällä menemme aina ihanaisen Päipin kanssa hiomaan vaparia oikein huolella, Päipi lupasi ruoskia minut tekemään liikkeet huolella, niin kauan kuin jalka vähänkin värähtää ;) Jos kisa-asusi kaipaa bling blingiä, Päipi, siis Päivi Bothas on juuri oikea ihminen siihen hommaan. Myös upeat bikinit syntyvät hänen kätösten kautta. Saatte ihailla hänen kätten jälkeään sitten Kulttuuritalolla.
Viikon päättää aina yhtä ihana, rentouttava ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä LPG hoito. Lotta Carlsson, viimeistelee kisoihin valmistautumistani LPG laitteen avulla. Ja onneksi häneltä saa tarvittaessa myös hierontaa ja fysioterapiaa.

Oikein rentouttavia ja mieluisia viikonlopun rippeitä!
-Tiina-

Ei kommentteja: