torstai 12. maaliskuuta 2009

Alkuviikon ankeus ja kankeus 12.3.09

Heip,


uusi viikko on taipumassa jo loppupuolelle ja lähestyvät kisat alkavat jo tuntua mukavalta kipinöinniltä vatsanpohjalla ja toisaalta hienoinen hirvitys kaivelee mieltä.. Ehdinkö kuntoon? Sujuuko vapari sittenkään? Jaksanko nousta joka aamu 05 fillarin päälle??









KYLLÄ! On pakko ja suuresti koko sydämestäni haluan!









Välillä aamuisin kierrän olohuone-keittiö rinkiä ja keksin kaikkea kätevää tekemistä, juon kahvia kuin oikeasti siitä tykkäisin ja voi kuinka mielenkiintoinen Hobby Hallin kuvasto voi ollakaan?? On ihan käsittämätöntä kuinka vaikea välillä on pyörän päälle nousta. Ja sitten taas, kuinka palkitsevaa onkaan nousta siitä pois, viimeiseen minuuttiin asti polkeneena.

Tällaista tää on, hienoista mielen vuoristorataa päivittäin.. Mut joo, kerronpa hieman kuluneesta viikosta.



Treeniviikko starttasi tiistaina, olin siskoni Marin kanssa Solanassa, teimme hyvän jalkatreenin. Joka tosin hieman jäi taas aikataulujen takia kesken, mutta paikkaan uupumaan jääneet liikkeet viikonloppuna. (nyt sekin on sitten julkisesti luvattu ;)














7 x 20-8 jalkaprässi (aloitimme hyvin pienillä painoilla ja viimeiset sarjat oikeasti kovaa!)
3 x 10 sumokyykky
3 x 10 yhden jalan askelkyykky
3 x 10 pohkeet seisten


Keskiviikkona olin vuorostaan Itäkeskuksessa East Bodylla treenaamassa, vuorossa oli hartiat ja ojentajat. Treeni ei ollut oikein intensiivinen/tehokas kun siellä oli kuvaukset menossa, mut voin sanoa tehneeni treenin =)

East Bodya pyörittää tosi mukava pariskunta, Susanna ja Mikko Mantila. He aloittivat vanhoissa tiloissa saliyrittäjinä jokunen aika sitten ja ovat remontoineet paikasta oikein viihtyisän paikan. Käykää ihmeessä testaamassa!! http://www.eastbody.fi/

Tänään, torstaina oli taas voikkatreenien vuoro. Olipas mukava käydä samanhenkisten ihmisten kanssa jumppailemassa ja höpöttelemässä! Treeni sujui mukavasti, tänään on ollut 2 viikkoon ensimmäinen ns. korkeampi kalorinen päivä!! Jipii! Kylläpä jaksoi ihan eri tavalla loikkia muiden mukana. Katselin eilen netistä ammattilaiskisaajien vapareita ja siellä joku kilpailija teki niin makeita käsiseisontapunnerruksia (ilman tukea siis) että oli pakko itsekin testata.. No joo, se tuskin näytti samalta kuin sillä videolla, mutta muutaman toiston sain tehtyä. Täytyy harjoitella ensi viikolla lisää. Uuden oppiminen antaa ihan hirmusti lisäpotkua treeniin ja piristää mieltä kummasti! Päiviä tosin jäin kaipailemaan... Terkut vaan, jos satut lukemaan! Toiv pian nähdään!

Olen polkenut joka aamu fillaria tunnin verran ja huomenna aion urheasti repiä itseni jälleen pyörän päälle. Asentoharjoituksia pyrin myös tekemään aamuisin, jotta selkä taas tottuisi asentoihin, eikä alkais krampata ensimmäisen 30 sek aikana.

Nyt nautiskelen munakkaan ja Leaderin Protein 40 juoman. Juoma on maultaan päärynä+omena, ihan taivaallinen... On noi makeat jutut elämässä juuri nyt aikas vähissä..

Kauniita ja palauttavia unia!
-Ty-

3 kommenttia:

Mölliskö kirjoitti...

Hienolle näyttää kunto! Pari noita käsiä tänne, kiitos! ;D
Ei muuta kun kovasti tsemppiä dieetille!

Anonyymi kirjoitti...

Pottunen täällä kirjoittelee, pitihän sitä käydä ystävä-rakkaan blogipäivitys bongaamasta. Kun me kotiudutaan lomilta niin sitten lähdetään taas Samia kiusaamaan Solanaan ja tekemään vaikka se tavanomainen rinta-haukka jumppa.

Mulla tuntuu jo kuihtuvan tuo akseli, vaikka siihen on "panostettu" jo pitkään ;)

Kata kirjoitti...

Ihanaa et kirjoitat blogia!
Iso tsemppi täältä lähtee sinne stadin suuntaan sulle!! Tulkaa joskus Lahden Classicille Jukan kanssa treenaamaan!
Kata