perjantai 27. maaliskuuta 2009

Tiina is powered by Better Bodies!!

YEAH!

Tein sponsorisopimuksen Better Bodiesin kanssa vuodelle 2009!!
http://www.betterbodies.se/menu/182498/

Olen todella iloinen ja ylpeä asiasta. Mielestäni Better Bodies on todella laadukas ja edustava merkki, kannan enemmän kuin mielelläni ja suurella ylpeydellä heidän vaatteitaan!!

Olemme myös sopineet että menen Turkuun la. 25.4. Fitness Day:hin edustamaan. Tilaisuus järjestetään klo. 11.00-15.00 LWS-Shopissa.
http://www.lwsshop.com/

Tulkaa moikkaamaan ja tutustumaan uusiin Better Bodies treenikuteisiin jos vain lähistöllä kuljette!!

Ensimmäinen vaatelähetys saapui pari päivää sitten ja olo on ollut kuin jouluna!! Vaatteet on niin hienoja!! En osaa päättää mitkä laittaisin ekana päälle =)(olen todella kuin 6v. karkkipussilla) Toi diili kyllä piristi ja antoi todella potkua dieetin loppurutistukseen ennen Kulttuuritaloa.

Muuten kuulumiset eivät ole kummoisia.. Flunssa iski maanantai iltana ja olen köhinyt puolikuntoisena nyt muutaman päivän. Jätin eilen aerobisen väliin ja nukuin tunnin pidempään.
Tänään sitten viritin tietsikan kuntopyörän päälle jotta joskus ehtisin päivittää blogiakin =)

Btw, aikamoinen viritys ja kirjoitusasento... Mikä ergonomia?

Hui kauhistus, että juuri meinasin saada sydänkohtauksen!! Aamun hiljaisuudessa poljen pyörää ja keskityn naputtteluun, vain pyörän rahina rikkoo hiljaisuuden.. Kun yhtäkkiä metrin mittainen pikkujäbä seisoo selän takana!! Jum.#"%/(a! Mä säikähdin!!! Huh!!

Nyt täytyy mennä suihkuun ja virittää heräilypesä soffalle niin Milo saa herätä mukavasti ennen kuin lä'hdemme kiitämään kohti päiväkotia. Ja kellohan on nyt jo 6.13. Jatkan iltasella..

Klo. 21.25 takaisin kotosalla ja rauha maassa. Poika nukahti juuri ja ehdin muutaman minuutin naputella ennen omia unia. Duunin jälkeen pyörähdin kotona tankkaamassa ja rakas ystäväni Päivi toi bikinit ja vapariasun sovitettavaksi! Asut on NIIN MAGEET! Kiitos suuri Päiville, kyl hän on tehnyt taas upeaa jälkeä! Kävimme kimpassa liikuntamyllyssä pyörimässä, kyllä, pyörimässä! Ei sitä käyntiä parhaalla tahdollakaan voisi treeniksi kutsua ;) Tehtiin alkulämmöt, höpöteltiin, venyteltiin ja höpöteltiin.. Mut tuli hiukka lämmin ja teki mielelle hyvää! Tein vaparin pari kertaa tassutellen läpi.. Varpaani ovat liian pitkät ja ranne on arka.. Ja tietty se viime sunnuntaina niksahtanut polvikin vaivasi.. eli todella notkea, kepeä ja kaikkivoipa olo!! Flunssa tosin alkaa väistyä, joten huomenna taas uusi päivä!

3 kommenttia:

Luolamies kirjoitti...

Onneksi olkoon sponsori diilistä :)

Päivi kirjoitti...

Oot ihana :) Nyt blogi täyteen kuvia uusissa releissä, ne on NIIIN makeita!

Heidi kirjoitti...

Hurjasti Tsemppiä loppurutistukseen ja Rock On sponsoridiilistää!

Hoo