sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Suloinen sunnuntai 22.3.09

Hyvää 14v. syntymäpäivää rakkaalle pikkusiskolleni Eveliinalle!
Toivottavasti pizza maistui hyvältä kamujen kanssa! Tulethan sitten kisoja katsomaan, niin juhlitaan yhdessä synttäreitä, vaikkapa kunnon jädeannoksilla!!

Sunnuntai aamuna heräsimme Milon kanssa ihanaan auringonpaisteeseen! Söimme aamupalan rauhassa ja painuimme pihalle ja taekwondoon, niin Jukka sai nukkua hetken rauhassa. Työntelin pojan kärryillä treeneihin ja takaisin, saipahan aineenvaihdunta hieman liikettä, kun tykitin reipasta "powerwalkia" =) Mielelle upea ilma vasta hyvää tekeekin!

Tänään hiilarit on ollut korkealla, joten energiaa on riittänyt ja ongelma onkin piillyt lähinnä siinä kuinka ehdin kaikki eväät syödä yhden päivän aikana.. En edes kaapinut kauhasta viimeisiä riisinjyviä, kuten normipäivinä ja raaskinpa antaa haarukallisen pojallenikin, jolla on tapana "kerjätä" vähiä eväitäni =) Ehdin jopa ottaa vajaan tunnin päiväunet ennen vaparitreenejä. Päikkärit on kyllä parasta mitä tiedän. Yritän viikonloppuisin järjestellä aikatauluni niin että ehtisin hieman pötkötellä ja kerätä voimia tulevalle viikolle.
Päivin kanssa treffattiin vaparitreenien parissa, on niin paljon mukavampi treenata kun joku on salin laidalla pitämässä vahtia. Päivi on tuohon hommaan oikea ihminen, hän ymmärtää jutun juonen ja osaa "potkia" juuri oikealla tavalla. Terkut ja kiitokset vielä Päiville!!

Treeneistä ryntäsin Lotta Carlssonin LPG käsittelyyn ja kyllä se tekikin taas niin hyvää! Nyt on taas mukavan vetelä olo soffalla ja luvassa kunnon yöunet. LPG vaikuttaa myös unenlaatuun parantavasti ja näin dieetin viimeisillä viikoilla kunnon yöunet ovat korvaamattomia.

Nyt menen Milon seuraksi pelaamaan Mario Cart-peliä ja sit polkaisen vielä vähän kuntofillaria sunnuntain kunniaksi!!

Voimia tulevaan viikkoon ja tehokkaita treenejä!!
-T-

Ei kommentteja: