sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Pehmeä lasku arkeen 8.3.09

Moi,

taas takaisin kaupungissa. Viikonloppu on sujunut leppoisasti. Lauantaiaamuna suuntasimme Milon ja Aksun kanssa Vuosaaren urheilutalolle, hulivilijumppaan. Milo nauttti kun sai juosta kavereiden kanssa telineiltä toiselle. Milon paras ystävä, Joona oli myös hulinoissa mukana ja kyllä pojilla taas kikatusta riitti =) Aksu 10v pääsi myös testaamaan trampoliineja ja muita telineitä, hyvin näytti maistuvan vaikka seurana olikin puolet pienemmät kaverit. Jukka tietysti myös nautti tuosta hetkestä kun sai muutaman tunnin nukkua hiljaisuuden keskellä, ilman välikiljahduksia ja jatkuvaa ovien pauketta... Ihanien päiväunien jälkeen kävin treenaamassa siskoni Marin kanssa Solanassa http://www.solanafitness.com/ Treeni sujui ihan mukavasti ja tehtiin taas pienellä hopulla.

Kardiopyörää 10 min alkulämmöksi
- avustettu leuanveto 3x10
- kulmasoutu tangolla 3x10
- ylätalja 2x12
- alatalja 2x12

- hauiskääntö kippuratangolla 4x10
- hauiskääntö käsipainoilla 3x10 (hieman eri kulmasta)

Sitten karattiinkin solariumiin, ottamaan pienet nokoset =) Sit kotiin, safkat hotkimalla nassuun ja sit taas kynsiä hankaamaan... Kylläpä Sini olikin saanut kirjaimellisesti kynsistä "kaiken irti"!

Tänä aamuna tähtäsimme Kontulaan Hipkon tatamille klo 11.00, vuorossa oli siis Milon taekwondo treenit. Hienosti treenit meni, Milo jaksoi jopa hieman keskittyä.. Aksu oli mukana tsemppaamassa tatamin reunalla. Sieltä kiisin pikakahvin kautta metrolla kohti kalasatamaa, josta rakas ystäväni Päipi, nappasi minut kyytiin. Menimme, tavoillemme uskollisesti, hieman myöhässä Elovaaran Sadun vetämille akrobatia/tekniikkatreeneihin. Tykkään tosi paljon näistä treeneistä, harmi vain että en ole joka kerta päässyt mukaan ja joka viikkohan näitä treenejä ei olekaan, mutta yritän kyllä jatkossa hankkiutua mukaan. Treeneissä tehtiin hyvät alkulämmittelyt ja kroppaa koeteltiinkin taas oikein mukavasti =) Huomenna kyljistä löytynee taas uusia ulottuvuuksia. Jouduin taas livistämään aikaisemmin, joten virallisia "temppuja" en montaa ehtinyt tehdä, mut tulipa reilu tunti jumpattua ja hiki irtosi. Päipi tsekkas kunnon pukukopissa ja ihan silmiin katsoen uskalsi sanoa että kunto on mennyt eteenpäin. Tsemppaus tuntuu kyllä aina kivalta ja etenkin nyt kun itsestäkin tuntui että kunto on edennyt ja ns. valkoinen liha sulanut..

Iltapäivällä valmentajani Jarmo "Jamppa" Mäkelä kävi viikoittaisella visiitillään. Ja totesi, että hyvä, kunto on mennyt eteenpäin MUTTA taas joudun pari riisinjyvää jättämään parempiin suihin.. Eli ei tässä todellakaan tuulettelemaan aleta vaan katse suunnataan tiukasti 6 viikon päähän, napa rankaa vasten ja hanuri pyörän penkkiin!! Näillä edetään..

Iltasella ulkoiltiin Milon kanssa tovi pikkupakkasessa, Jukan tehdessä puuha-peten hommia kotosalla.
Viikonloppu sujui siis aikas rauhallisesti. Vapaaohjelmaa en tosiaan treenannut koko edellisellä viikolla, mikäli mielikuvaharjoituksia ei lasketa. Uskon että kulunut viikko, pohjoisen reissuineen on tehnyt kaikin puolin hyvää, sekä mielelle että keholle. Odotan innolla tulevan viikon treenejä ja viikonlopun vapariharkkoja!
Kauniita unia ja voimia tulevaan viikkoon!
-Ty-

Ei kommentteja: